Friday, 10 October 2014

ESP Datang Lagi

Pada bulan Mac yang lepas, Kak As dah pening lalat sebab hebatnya penangan promosi ESP. Sampai tak menang tangan melayan handset berdering2 tak henti2 sebab banyaknya masuk whatsapp, FB message dan sms dari customer lama dan baru.  Semua nak rebut order ESP.


Kenapa semua orang berebut2 sangat dengan promosi ESP ni?? Sebab ianya sangat menguntungkan. Dengan membeli 6 tin ESP,  uolls boleh dapat percuma 1 tin ESP lagi yang nilainya RM150!!! Lepas tu, dapat pulak keahlian percuma bernilai RM65 lagi!! Hahh, tak kan tak mau rebut promosi giler2 macam tu??

Lagi pun, ESP ni kan ke produk paling fofular di Shaklee.  Macam2 khasiatnya samada untuk kecantikan atau kesihatan.  Ianya boleh diminum dengan mencampurkan air suam atau digabungkan dengan supplement lain untuk mendapatkan khasiat yang pelbagai.


Ohhh, jangan lupa yer ... untuk bulan Oktober ni, promosi untuk Meal Shakes 3 + 1 masih berjalan. Kiranya promosi berkembarlah bulan ni. 


Untuk pertanyaan lanjut tentang promosi ESP atau Meal Shakes, keahlian percuma, khasiat setiap suplement dan sebagainya, sila hubungi Kak As yer.  0 comments:

Post a Comment