Monday, 13 October 2014

Ceritalah Sikit!!!

Sempena promosi ESP di bulan Oktober ni,  grup Kak As nak bagi hadiah cash bonus tau.  Ye lah, dah uoll pakai produk ESP sejak dulu lagi, mesti uoll puashati hasilnya. Tu sebab tiap2 bulan uoll terus beli dan beli dan beli kan?? Bila dah seronok pakai, tentu uoll nak kongsi pengalaman tu dengan oranglain sama, biar mereka pun dapat merasa kebaikan menggunakan ESP.  Sharing is caring dear!!!


Macamana cara nak kongsi pengalaman tu. Senang jer ... sembang dengan kawan2, share dekat FB, whatsapp, wechat, blog, instagram dan sebagainya.

Tapi kali ni kalau uoll share pengalaman tu secara bertulis kepada Kak As, kami akan buat pemilihan testimoni mana yang ditulis secara menarik dan menyebabkan orang tertarik untuk membaca dan seterusnya membeli ESP ... kita bagi CASH RM50.  Kita pilih berdasarkan testimoni paling best!!  So sapa2 ada bakat menulis tu, inilah masanya untuk keluarkan idea2 bernas dan tonjolkan bakat uoll yang klass tu.Syaratnya senang jer :
  • beli set combo ESP (maksudnya ESP + supplement shaklee yang lain macam set menyusu, set kecantikan, set ibu hamil, set kesuburan, set gastrik dan sebagainya)
  • selepas dua bulan, sila kemukakan testimoni uolls pada Kak As, sebaiknya disokong dengan gambar dulu dan sekarang.  Contoh set kulit  - apa perubahan wajah sebelum guna set kulit ESP dan bagaimana hasilnya selepas 2 bulan digunakan
  • pm/whatsapp testimoni uoll tu kepada Kak As yer - dua bulan selepas tarikh pembelian
  • penyertaan hanya untuk set combo ESP yang dibeli dalam bulan Oktober jer - ada lagi 17 hari sebelum tempoh tamat !!!
So ... jangan tunggu lagi.  Kita mulakan sekarang!!  Pritttttttt!!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[GOOD NEWS!!]

Buat anda PENGGUNA TEGAR SHAKLEE~


Dapatkan SET COMBO ESP SHAKLEE dengan HARGA DISKAUN LUAR BIASA sepanjang OCTOBER ini dan seterusnya kongsikan PENGALAMAN/TESTIMONI anda bersama kami!


10 Pengalaman paling menarik bakal berpeluang memenangi CASH BONUS RM50 ! 

Tunggu apa lagi?? PM/ Wasap Kak As sekarang untuk pembelian anda!!


0 comments:

Post a Comment